Möö Süt

Möö Süt
Möö Süt Süt Ürünleri

1 Ocak 2017 Pazar

Taze Günlük Süt de İLK ve ÖNCÜ

Taze Günlük Süt de   İLK ve ÖNCÜ,

Taze Günlük Süt, 2013 yılında Samsun 'da  Bafra 'da tarafından kurulmuştur. Türkiye'nin İlk, öncü ve en yeni günlük çiğ süt  üreticisidir.

Taze Günlük Süt, kuruluş yıllarından bugüne kadar geçen her dönemde müşterilerine güvenilir, kullanışlı ve en sağlıklı hijyen özelliklerine sahip ürünler sunmayı ilke edinmiş ve bunun için AR-GE çalışmalarına önem vererek ve müşterilerinin güvenini kazanmayı hedeflemiştir.
Taze Günlük Süt, 2013 yılında Samsun 'da  Bafra 'da tarafından kurulmuştur. Türkiye'nin İlk, öncü ve en yeni günlük çiğ süt  üreticisidir.

Taze Günlük Süt, kuruluş yıllarından bugüne kadar geçen her dönemde müşterilerine güvenilir, kullanışlı ve en sağlıklı hijyen özelliklerine sahip ürünler sunmayı ilke edinmiş ve bunun için AR-GE çalışmalarına önem vererek ve müşterilerinin güvenini kazanmayı hedeflemiştir.

Taze Günlük Süt, kusursuz müşteri memnuniyeti için çalışmalarına hız kesmeden devam ederek ürünlerini Uluslararası akredite kuruluşlarda test ettirerek tüm dünyada geçerli CE ve EN 1143-1 belgelerini çeşitli 0 ila 9 arasında tüm derecelerde almıştır.

Çiğ süt içmenin tehlikeli olduğu söylendiğinde yanılttığınızı bilmek sizi şaşırtacaktır. Çiğ süt hakkındaki gerçekler? Çiğ sütün tehlikeli olmasına ilişkin FDA ve CDC tarafından yapılan araştırmalar ve iddialara kapsamlı bir şekilde bakmak tamamen yersizdir. Vücudunuzun birçok yönden faydası vardır ve tehlikeli olduğu için bazıları arasında ün kazanmış olsa da, çikli süt faydaları gerçekten etkileyici olduğu için sunduğu bu muhteşem süperfanın hepsini unutmamalısınız.
Taze Günlük Süt, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek adına üretim, teknik servis ve yönetim sistemleriyle ilgili uluslararası platformda tanınan ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, TSE- HYB belge ve sertifikalarına sahiptir.
Çiğ süt tam olarak nedir? Çim beslenen ineklerden gelen süt, pastörize edilmemiş ve homojenize edilmemiş sütdür. Bu çiğ sütün doğal enzimlerini, yağ asitlerini, vitaminleri ve mineralleri içermesi anlamına gelmektedir; çoğu kişiye "eksiksiz bir gıda" olarak bahsedilmektedir.
Taze Günlük Süt, tarafından beğeninize sunulan ürünler geniş donanımlı laboratuar ortamlarında EN 1143-1 prosedürlerine göre test edilmiştir. Bu testler esnasında günlük çiğ süt ürünler yüksek teknoloji aletleri ve imalat makinaları kullanılarak kalite ve nitelik deneyleri yapılır. Her parçalama deneyinin zaman uzunluğuna göre dereceler belirlenir ve bu doğrultuda derecelerin toplam değeri test edilen ürünün lezzet ve beğenirlilik derecesini oluşturur.
Ancak çiğ süt, bakteri tüketme riski nedeniyle sorunlara neden olabilir mi? Bu gerçekleşme riski çok düşüktür. Aslında, tıbbi araştırmacı Dr. Ted Beals, M.D'ye göre, çiğ sütünüzden daha başka gıdalardan hasta olma ihtimaliniz 35.000 kat fazla. (1) CDC her yıl tahmini 48 milyon gıda kaynaklı hastalık olduğunu bildirmektedir. Bu 48 milyon hastalığın her yıl sadece 42 (yaklaşık 0.0005!) Olan taze, işlenmemiş (ham) süt tüketimi söz konusudur. (2)
Taze Günlük Süt, en son teknolojiyi yakından takip ederek ve teknolojik takımlar kullanarak ürettiği kaliteli ve güvenilir süt ürünlerinin olmazsa olmazları arasında yer alan, yüksek yağ oranı ve yüksek kuru madde oranına sahip olması gerekliliğini çok iyi bilen süt işletmemiz, müşterilerinin ihtiyaçlarına göre düşük veya yüksek yağ oranı seviyelerinde, farklı kuru madde kombinasyonlarıyla, çeşitli ölçü ve özelliklerde süt ürünleri üreterek bu ürünleri iç ve dış pazara sunmaktadır.
Gördüğünüz gibi, çiğ sütlar üzerine yapılan çoğu suçlama ve endişeler abartılmıştı ve bu nedenle sağlık yararları yetersiz kalmaya devam ediyor. Çiğ süt faydaları sayısızdır ve milyonlarca insanın, özellikle de standart Amerikan diyetini yiyenlerin şu anda yaşadığı çok sayıda beslenme yetersizliğine yardımcı olabilir. Örneğin, çiğ sütün alerjileri ve cildi olumsuz etkiler göstermesine rağmen, yararlı besin maddeleri işleme tehlikesi olmadan içermektedir.
Taze Günlük Süt, çiftliğimizde tavuk yumurtası üretimi de gerçekleştirmektedir. Taze Günlük Süt en önemli objesi olan ve süt ürünün kalitesini oluşturan öğelerden birisi de şüphe yok ki süt içerisindeki yağ oranıdır.  1/25  farklı kuru madde oranı kombinasyonu ile yüksek kalite standartlarında ve en yüksek teknolojiyi kullanarak çiğ süt  üretimi yapan süt çiftliği kendi ürettiği ürünleri, müşterilerinin değerlerini hak ettikleri güvenlikte muhafaza edebilmeleri için kendi ürettiği soğuk zincir ambalajları içerisinde ve araçlar üzerinde uygulamakta olduğu gibi bugün Türkiye'de ve Dünya'da bir çok günlük süt üreticisi firma günlük çiğ süt üreticisi firmamızın üretmiş olduğu kilitleri kendi üretimlerinde de güvenle kullanmaktadırlar.
5 Ham Süt Faydası
Taze Günlük Süt, yüksek yağ ve lezzetli çiğ süt yanı sıra peynir, tereyağ, kaymak, krema, krem peynir, çökelek, yağlı ve yağsız süt ürünlerin uygulamasına da olanak sağlayan üretimleri sayesinde müşterilerine ekstra lezzet olanakları sunmaktadır. Taze Günlük Süt 'nın üretim yeri Samsundadır. Ankara, İzmir, İstanbul Avrupa ve İstanbul Anadolu yakasında satış mağazaları ve bölge depoları bulunmaktadır.
1. Alerjileri Azaltır
Taze Günlük Süt, Teknik Servis ve süt üretimi danışmanlık konularında da hizmet vermektedir. Bugün bir çok banka ve zincir mağazanın çalışanlarına düzenli olarak günlük taze çiğ süt desteğini sağlayan firmamızın adrese servis konusunda Ankara, İstanbul, İzmir ve Gaziantep' te 20 ye yakın sayıda eğitimli tecrübeli ve güvenilir personeller çalıştırmakta ve Türkiye'nin her yerine 24 saat içinde adrese servis hizmeti sunma başarısı ile satış sonrası hizmet kalitesi de rakiplerine karşı en üstünlük sağlamaktadır. Her marka ürüne teknik destek verebilen firmamız doğal süt ürünleri veyumurta konusunda da Türkiye' nin en büyük kuruluşlarındandır..
Çalışmalar çiğ süt içen çocukların alerjik gelişme olasılığı yüzde 50, astım gelişme olasılığı yüzde 41 daha düşük çocuklara kıyasla daha düşük. (3) Alerji ve Klinik İmmünoloji Dergisinde yayınlanan bir çalışmada, çeşitli diyetlerle 8000 çocuğa rastlandı ve araştırmacılar tarafından yapılan sonuçlardan bir tanesi, çiğ sütün içilmesi ile "doğal immünizasyon" etkileri yaşamasıydı. (4)
Döller yetersizdir, ki bu çoğu insanın sodyum alımının yüksek olması nedeniyle özellikle sorunludur. Çiğ süt yüz kremi - Dr. Ax 4. Probiyotik Gıdalar Elde Etmek İçin Kullanılabilir Probiotikler bağırsaklarınızı bağlayan ve besin emilimini destekleyen mikroorganizmalardır. Ayrıca sizi E. coli ve parazitler gibi yabancı istilacılardan korumaya yardımcı olurlar. Probiyotikleri diyetinize eklemenin en iyi yolu, onları peynir, kefir ve yoğurt gibi çiğ süt ürünlerinden oluşan en doğal hallerine getirmektir. Gerçek, çiğ ve organik probiyotik yoğurt, peynirler ve kefir, binlerce yıldır dünyada yaşayan en sağlıklı insanların (ünlü Blue Zones evini çağıranlar gibi) tüketiliyor. Probiyotik gıdaların bazı bozuklukları şunlarla birlikte yardımcı olduğu bilinmektedir: Kolon kanseriDiarrhea İnflamatuar bağırsak hastalığı Enfeksiyon hastalıkları Bağırsak sendromuSkin bağışıklık sistemi Enfekte olmuş bağışıklık sistemiUriner yol enfeksiyonlarıVajinal maya enfeksiyonu5. Eklenmiş Şeker veya Sentetik Bileşenleri İçermez Pastörize etmeye ek olarak, konvansiyonel süt de genellikle bir homojenizasyon sürecine girer. Homojenizasyon, yağın küçük partiküllere ayrıldığı yüksek basınçlı bir işlemdir - ancak, yüksek ısı ve basınca maruz kalmış yağ okside olur ve kokarca gelir. Birçok düşük yağlı süt ürünü ayrıca kayıp dokuyu telafi etmek için koyulaştırıcı maddeler eklenmiş ve bazıları kanser gibi iltihaplı hastalıkların oranlarının artmasına bağlı olmuştur. Çiğ süt ilave kıvamlaştırıcılara veya raf düzenleyicilere ihtiyaç duymaz ve eklenen şeker veya tatları içermez. Çoğu gıdaya laktoz adı verilen çiğ süt dahil olmak üzere bazı doğal şeker seviyeleri bulunur. Sütteki doğal şeker diğer besinlerle dengelenmiştir ve bu nedenle endişe etmeyin (sizin için sağlıklı bir şekilde sağlıklı). Bununla birlikte, birçok süt ürünü şimdi tat artırmak için ekstra şeker veya suni tatlandırıcılar da dahil olmak üzere çok katlı ilave maddeler içeriyor. Eklenen şekerler birçok formda (örneğin, kamış suyu, mısır tatlandırıcı, dekstroz, fruktoz ve yüksek fraktoz mısır şurubu) gelir ve fazla gereksiz ve zararlıdır. Ham Süt Beslenme Gerçekleri Çiğ günlük süt, besin öğütücü olarak bilinen en besleyici gıdalardır. Dünyada ve diğer besinlerden farklı bir beslenme profili vardır. Anladığıma göre geçmişte çiğ süt içmekle ilgili tüm olumsuz medyalar nedeniyle çiğ süt içmekle ilgili temkinli olduysanız da, eminim her geçen gün daha çok insan çiğ süt içiyor neden öğrendiğinizde fikrinizi değiştireceksiniz. gün. Şu anda 10 milyondan fazla Amerikalı'nın düzenli olarak çiğ süt içtiği başlıca nedenlerden bazıları şunlardır: Sağlıklı cilt, saç ve çiviler Besin emilimi Daha fazla bağışıklık sistemi Azaltılmış alerjik Artmış kemik yoğunluğuNeurologicalAğırlık Yavru kayıp Yalın bina yağsız kas kütlesi Daha iyi sindirim Çiğ sütu bu kadar inanılmaz bir superfood olarak tam olarak ne yapar? Eşsiz beslenme profiline bir göz atalım ve açıkça belli olacak. Ham Sütte Çözülebilir Vitaminler A, D ve K2'nin Beslenme Profili Çiğ süt, çimlerin üzerinde otlayan otların veya sığırların inek veya keçilerden geldiğinden, araştırmalar daha yüksek seviyede Kalp-sağlıklı, kanser öldürücü, yağda eriyen vitaminlerin, fabrika çiftlik ineklerinden gelen sütten daha fazla. (8) Araştırmalar, çocuklarda görülen en yaygın eksikliklerden birinin yağda eriyen vitamin eksikliğidir. Bu vitaminler beyin ve sinir sistemini destekler ve gelişim, odaklanma ve beyin fonksiyonu için çok önemlidir. Yağda eriyen vitaminler aynı zamanda kemik yoğunluğunu destekler ve doğal olarak hormonları dengelemesine yardımcı olur, ancak pastörizasyon sonrasında önemli ölçüde azalırlar. (9) Kısa zincirli yağ asitleri, CLA ve Omega-3'ler Anti-inflamatuar omega-3 yağ asitleri yüksek olmasının yanı sıra, çimden beslenen hayvanlardan elde edilen çiğ süt zengin bir bütirat kaynağıdır; kısa zincirli yağlı asit, yaygın olarak bilinen Inflamasyon, yavaş metabolizma ve stres direnci ile ilgili sağlık konularını kontrol edin. (10) Aslında, araştırmacılar Japonya'daki araştırmacılar, butiratın Crohn hastalığı gibi iltihaplı bağırsak hastalıklarını tedavi etmek için kullanılabileceğini gösteren fareler üzerinde bir araştırma yaptılar. (11) Ayrıca çiğ çim beslenen süt Memorial Sloan Kettering Kanser Kanserine göre kanser önleme, sağlıklı kolesterol seviyelerine bağlı ve hatta vücut yağını azaltmaya yardımcı olabilen konjuge linoleik asit (CLA) ile doludur. (12) Esansiyel Mineraller ve Elektrolitler: Kalsiyum, Magnezyum ve Potasyum Çiğ süt, birçok insanın yeterince faydası olmadığı mineral ve elektrolitlerin en yüksek kaynaklarından biridir. Ne yazık ki, bu minerallerin önemli bir yüzdesi yüksek sıcaklık pastörizasyonu sırasında kaybolmaktadır. (13) Peynir altı suyu proteini ve immünoglobülinler Bugüne dek, en iyi tadım vergileri ve peynir altı suyu protezi çiğ sütten üretilmiştir. Peynir altı suyu proteini, yağ yakmak ve yağsız kas oluşturmak ya da korumak isteyen herkes için harika. Peynir altı suyu aşağıdaki enzim ve proteinlerde (amino asitler) yüksektir ve bu bağışıklık artırıcıları almanın en iyi yolu alfa-laktikalbümin, beta-laktoglobülin, sığır serum albümini ve immünoglobülindir. Probiyotikler: Kefir, Peynir ve Yoğurt Probiyotikleri bir tek
Gerçek Süt web sitesinde belgelendiği gibi, son yüzyılda yapılan diğer birçok araştırma, çiğ sütun, çocukların büyümesini ve gelişimini, diğer yollarla da, enfeksiyonlara karşı artan bağışıklığı artırmak, diş sağlığını artırmak ve iskelet büyümesini desteklemek gibi faydalarını gösterdiğini gösterdi . (5)

Merak ediyor olabilirsiniz: Çiğ süt nasıl alerjileri azaltabilir ve sütler aşırı hoşgörüsüzlük veya toleransa bağlı değildir? Çiğ sütte bulunan probiyotikler, vitamin D ve immünoglobülinler (antikorlar) gibi besinler doğal olarak bağışıklık sistemini güçlendirir ve hem çocuklarda hem de yetişkinlerde alerji riskini azaltır. Çiğ sütün içinde bulunan enzimler sindirime yardımcı olur, ancak pastörizasyon esnasında genellikle azaltılır veya yok edilir ki bu da laktoz intoleransına katkıda bulunabilir.

2. Cilt Sağlığını Geliştirmeye Yardımcı Olur

Akne ve deri iltihaplanmasına neden oluyorsa ya da kötüleşirse süt, kötü bir üne sahip olabilir, ancak çiğ sütün durumu çok uzaktır. Gördüğümüz gibi, çiğ sütun faydaları çoktur, ancak şaşırtıcı bir şekilde insanların tükettiği en yaygın nedenlerden biri cildinden fayda sağlamaktır. Sedef hastalığı, egzama ve akne gibi durumları iyileştirmek için çiğ süt tüketen insanların başarı hikayeleri çok yaygın şekilde bildirilmektedir.

Çiğ süt aşağıdaki nedenlerden ötürü cildin yararına:

Sağlıklı yağlar içerir: Çiğ süt büyük miktarlarda sağlıklı doymuş yağlar ve omega-3 yağları içerdiğinden cildi nemlendirmeyi destekler. Aslında, bazı insanlar sadece çiğ sütü tüketmekle kalmazlar, çiğ sütü bir nemlendirici olarak topikal olarak kullanırlar. Günümüzde keçi sütü sabunu çubukları Avrupa'da popülerdir ve ABD'ye daha sık geçiş yapmaktadır ve çiğ sütü kullanarak evde üretilen nemlendirici yüz kremi tarifleri Internet'in dört bir yanından bulunabilir.
Probiyotik sağlar: Çiğ sütteki probiyotikler, bağırsağınızdaki kötü bakterileri öldürebilir veya dengelerler ve cildinizin sağlığını önemli ölçüde etkiler. Araştırmalar inflamasyonun ve dengesiz bağırsak florasının akne ve egzema gibi deri konularına katkıda bulunduğunu gösteriyor.
3. Besleyici eksikliklerin önlenmesine yardımcı olur.

USDA'ya göre, ortalama bir Amerikanın diyetinde günde yaklaşık 1.000 kalori (toplam 2.775 kalorinin dışında) katı yağ eklenebilir ve şekerler veya tatlandırıcılar katılabilir. Buna kıyasla, çiğ süt, meyve ve sebzeler gibi besleyici bakımdan zengin besinler sadece 424 kaloriye katkıda bulunur. (6) Magnezyum, potasyum, A vitamini ve K vitamini gibi besin öğelerindeki eksikliklerin neden bu kadar yaygın olduğunu görebilirsiniz.

Bir paket çiğ süt yaklaşık 400 miligram kalsiyum, 50 miligram magnezyum ve 500 miligram potasyum içerir. (7) Bu mineraller hücre fonksiyonu, hidrasyon, yapı kemik yoğunluğu, kan dolaşımı, detoksifikasyon, kas sağlığı ve metabolizması için hayati derecede önemlidir. Bu üç mineral bir çok çocuk ve

Taze Günlük Süt, kusursuz müşteri memnuniyeti için çalışmalarına hız kesmeden devam ederek ürünlerini Uluslararası akredite kuruluşlarda test ettirerek tüm dünyada geçerli CE ve EN 1143-1 belgelerini çeşitli 0 ila 9 arasında tüm derecelerde almıştır.


Taze Günlük Süt, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek adına üretim, teknik servis ve yönetim sistemleriyle ilgili uluslararası platformda tanınan ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, TSE- HYB belge ve sertifikalarına sahiptir.

Taze Günlük Süt, tarafından beğeninize sunulan ürünler geniş donanımlı laboratuar ortamlarında EN 1143-1 prosedürlerine göre test edilmiştir. Bu testler esnasında günlük çiğ süt ürünler yüksek teknoloji aletleri ve imalat makinaları kullanılarak kalite ve nitelik deneyleri yapılır. Her parçalama deneyinin zaman uzunluğuna göre dereceler belirlenir ve bu doğrultuda derecelerin toplam değeri test edilen ürünün lezzet ve beğenirlilik derecesini oluşturur.

Taze Günlük Süt, en son teknolojiyi yakından takip ederek ve teknolojik takımlar kullanarak ürettiği kaliteli ve güvenilir süt ürünlerinin olmazsa olmazları arasında yer alan, yüksek yağ oranı ve yüksek kuru madde oranına sahip olması gerekliliğini çok iyi bilen süt işletmemiz, müşterilerinin ihtiyaçlarına göre düşük veya yüksek yağ oranı seviyelerinde, farklı kuru madde kombinasyonlarıyla, çeşitli ölçü ve özelliklerde süt ürünleri üreterek bu ürünleri iç ve dış pazara sunmaktadır.

Taze Günlük Süt, çiftliğimizde tavuk yumurtası üretimi de gerçekleştirmektedir. Taze Günlük Süt en önemli objesi olan ve süt ürünün kalitesini oluşturan öğelerden birisi de şüphe yok ki süt içerisindeki yağ oranıdır.  1/25  farklı kuru madde oranı kombinasyonu ile yüksek kalite standartlarında ve en yüksek teknolojiyi kullanarak çiğ süt  üretimi yapan süt çiftliği kendi ürettiği ürünleri, müşterilerinin değerlerini hak ettikleri güvenlikte muhafaza edebilmeleri için kendi ürettiği soğuk zincir ambalajları içerisinde ve araçlar üzerinde uygulamakta olduğu gibi bugün Türkiye'de ve Dünya'da bir çok günlük süt üreticisi firma günlük çiğ süt üreticisi firmamızın üretmiş olduğu kilitleri kendi üretimlerinde de güvenle kullanmaktadırlar.

Taze Günlük Süt, yüksek yağ ve lezzetli çiğ süt yanı sıra peynir, tereyağ, kaymak, krema, krem peynir, çökelek, yağlı ve yağsız süt ürünlerin uygulamasına da olanak sağlayan üretimleri sayesinde müşterilerine ekstra lezzet olanakları sunmaktadır. Taze Günlük Süt 'nın üretim yeri Samsundadır. Ankara, İzmir, İstanbul Avrupa ve İstanbul Anadolu yakasında satış mağazaları ve bölge depoları bulunmaktadır.

Taze Günlük Süt, Teknik Servis ve süt üretimi danışmanlık konularında da hizmet vermektedir. Bugün bir çok banka ve zincir mağazanın çalışanlarına düzenli olarak günlük taze çiğ süt desteğini sağlayan firmamızın adrese servis konusunda Ankara, İstanbul, İzmir ve Gaziantep' te 20 ye yakın sayıda eğitimli tecrübeli ve güvenilir personeller çalıştırmakta ve Türkiye'nin her yerine 24 saat içinde adrese servis hizmeti sunma başarısı ile satış sonrası hizmet kalitesi de rakiplerine karşı en üstünlük sağlamaktadır. Her marka ürüne teknik destek verebilen firmamız doğal süt ürünleri veyumurta konusunda da Türkiye' nin en büyük kuruluşlarındandır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder